+31 (0)6 - 20 305 291 info@funforevents.nl

MOBIEL PODIUM HUREN?

Kermisattractie: Mobiel Podium huren kun je eenvoudig en snel bij Fun For Events.

Kermisattractie: Mobiel Podium Huren

Een Mobiel Podium op uw event? Dat kan geregeld worden!

Ben je op zoek naar een kermisattractie voor een evenement dan kun je bij Fun For Events bijvoorbeeld een Mobiel Podium huren.

Fun for Events heeft verschillende Podiums, Podiumwagens, Mobile Stage voor verhuur volledig uitgerust met of zonder licht en geluid. De Podium-Wagens zijn ideaal voor Snel-evenementen voor iedere stad of dorp tot circa 5000 personen.

Gerenommeerde evenementen als KNVB Oranjeplein, Pride Amsterdam, Warchild 538, en Dommelsch Class of the Coverbands maakt regelmatig gebruik van onze diensten.

Het podium met de juiste energie!

Vele artiesten/bands hebben gebruik gemaakt van dit mobile stage, waaronder:

Kensington samen met Sandra van Nieuwland in Bergen Op Zoom (538 War Child) , Waylon, LUV, Ben Saunders, Hardwell, 3J s, Niels Geuzenbroek, en ook de wereld artiest Matt Simons heeft op ons podium gestaan.

Transport

Omdat wij er van overtuigd zijn de kosten zoveel mogelijk te besparen, kan het licht & geluid mee in de podium-trailer (stage). Wij zijn voorzien van eigen transport, en hebben een werkoppervlakte nodig van 20 m. x 7 m. vrije hoogte van 9 m.

Vele mogelijkheden

Naast het huren van een mobiel podium heeft Fun for Events ook een keur aan gecertificeerde (kinder) attracties, en kansspelen. Op aanvraag is bijna alles mogelijk voor zowel verhuur als op basis van uitkoop.

Een kleine opsomming:

• Oliebollenkraam
• Botsauto’s
• Mobiel Café
• Draaimolen
• Festival Reuzenrad
• Kamelenrace
• Spaanse Churros
• Nostalgische (kinder)attracties
• Kermisknuffels
• Houten Verkoophuisjes (voor diverse doeleinden)

Bekijk deze pagina voor meer attracties.

Voor alle gelegenheden

De attracties zijn geschikt voor o.a. festivals, evenementen, bedrijfsopeningen, reclame campagnes, film of tv-producties, bruiloften, beurzen, campings, jaarmarkten, braderieën, of andere gelegenheden.

Op de website is een uitgebreide impressie van het attractieaanbod te vinden. Staat uw gewenste attractie er niet tussen? Laat het even weten en we kijken naar een passend alternatief.

Over ons

Fun for Events staat voor meedenken, ontzorgen, oog voor detail en betrouwbaarheid. Wij gebruiken hierbij ons uitgebreide en relevante netwerk.

Voor meer info over het huren van een mobiel podium of andere attracties, bel of mail gerust!

Aanvraag Mobiel Podium