+31 (0)6 - 20 305 291 info@funforevents.nl

MOBIEL CAFÉ HUREN?

Kermisattractie: Mobiel Café huren kun je eenvoudig en snel bij Fun For Events.

Kermisattractie: Mobiel Cafe Huren

Een uniek concept op uw event? Dan moet je zeker een Mobiel Café huren!

Bent u op zoek naar de perfecte ruimte voor uw (bedrijfs)feest, (bedrijfs)presentatie(‘s), evenement, bruiloft, of ander denkbaar evenement? Dan kun je bij Fun For Events bijvoorbeeld een Mobiel Café huren.

Over het Mobiel Café

Het mobiele café is een volledig self-supporting (op eigen stroom en watervoorziening), ingericht met de modernste verlichting, audio en video installatie en heeft de allure en uitstraling van een gezellige bar. Dit concept is uniek, niet alleen voor Nederland, maar voor heel Europa!

Korte op- en afbouwtijden

Het café staat op een trailer, welke er tijdens de opbouw onder vandaan gereden wordt en heeft slechts een uur op- en afbouwtijd.

Het café heeft, eenmaal geplaatst, met de schuifpui open en inclusief garderobe en toiletten, een oppervlakte van 8,80 m. x 14 m en komt 20 cm van de vloer te staan. Het terras is aan de buitenkant af te sluiten met een luxe zeil (voorzien van ramen).

Capaciteit

De totale ruimte biedt een capaciteit van 120 tot 150 personen. Dankzij de speciaal ontwikkelde aansluitingen bij het terras kan er een oneindige capaciteit gegenereerd worden door het aanritsen van zeer luxe tenten, in vele denkbare formaten.

Volledig ingericht en luxe voorzieningen

Het mobiel café is zowel per dag maar ook voor langere perioden te huren, compleet ingericht met 40 barkrukken, 8 statafels, 40 stoelen en 10 tafels. Dit is de standaard configuratie. Optioneel is meer meubilair bij te huren. Over de prijs van de drank kunnen afspraken gemaakt worden, zo kan er op nacalculatie per persoon betaald worden of simpelweg een totaalprijs voor de benodigde drank gemaakt worden.

Bedrijfspresentaties

Het café is tevens voorzien van een prachtig flatscreen welke uit de muur getoverd kan worden voor bijvoorbeeld bedrijfspresentaties. De flatscreen is voorzien van de nodige aansluitingen om alle gangbare media aan te kunnen sluiten.

Complete verzorging van catering en entertainment

Wij kunnen indien gewenst de gehele catering als ook entertainment verzorgen. Ook is er altijd iemand van aanwezig die in het bezit is van het certificaat ‘Sociale Hygiëne’.

Een Mobiel Café geeft uw feest de juiste sfeer. Neem vrijblijvend contact op om uw gelegenheid die professionele ambitie te kunnen geven die het verdient!

Vele mogelijkheden

Naast het huren van een Mobiel Café heeft Fun for Events ook een keur aan gecertificeerde (kinder) attracties, eet- en lekkernijkramen en kansspelen. Op aanvraag is bijna alles mogelijk voor zowel verhuur als op basis van uitkoop.

De attracties zijn geschikt voor o.a. festivals, evenementen, bedrijfsopeningen, reclame campagnes, film of tv-producties, bruiloften, beurzen, campings, jaarmarkten, braderieën, of andere gelegenheden.

Op de website is een uitgebreide impressie van het attractieaanbod te vinden. Staat uw gewenste attractie er niet tussen? Laat het even weten en we kijken naar een passend alternatief.

Over ons

Fun for Events staat voor meedenken, ontzorgen, oog voor detail en betrouwbaarheid. Wij gebruiken hierbij ons uitgebreide en relevante netwerk.

Voor meer informatie over het huren van een Mobiel Café of andere attracties, bel of mail gerust!

Aanvraag Mobiel Café