+31 (0)6 - 20 305 291 info@funforevents.nl

KNUFFELS BESTELLEN?

Knuffels bestellen voor uw evenement, bruiloft, of bedrijf? Dat kan eenvoudig bij Fun For Events.

Fun for Events | Knuffels bestellen

Geef mekaar een knuffel! Een knuffel is er voor altijd. Dag en nacht!

Bij Fun for Events hebben wij een uitgebreide collectie van licentie producten, Disney en eigen ontwerp! Voor alle gelegenheden kun je de leukste knuffels bestellen.

Weddings

Wil je je gasten overdonderen op je bruiloft? Geef dan een leuke bedrukte teddybeer als bedankje. De beren krijgen een t-shirt aan waarop je een persoonlijk tekst kunt laten drukken. Een blijvende herinnering aan een geweldige dag!

Festivals & Events

Een stoere beer als merchandise artikel op een festival of event? Compleet met logo en/of tekst op een bedrukt t-shirt alles is mogelijk! Wij denken graag mee naar een thema artikel voor een evenement of festival.

Bedrijven

Wil je uitpakken naar je medewerkers of zakenrelaties bijv. voor een jubileum, kerst of een andere gelegenheid? Geef dan een leuke knuffel cadeau! In alle soorten en maten hebben wij een groot aanbod, en ook zeker de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Optioneel kunnen wij de knuffels leveren in een leuke geschenkverpakking met venster en/of voorzien van persoonlijke kadokaartjes.

Klik op het vergrootglas voor een kleine impressie.

Veiligheid

Alle pluche producten zijn voorzien van een CE-keurmerk, hetgeen betekent alle pluche producten voldoen aan de hoge veiligheidseisen die binnen de Europese Unie aan pluche producten worden gesteld. Daarnaast wordt er zelf ook veel aandacht aan veiligheid en behoud van de producten.

Vele mogelijkheden

Naast knuffels bestellen heeft Fun for Events ook een keur aan gecertificeerde (kinder) attracties, kansspelen, en eet- en lekkernijkramen. Op aanvraag is bijna alles mogelijk voor zowel verhuur als op basis van uitkoop.

Op de website is een uitgebreide impressie van het attractieaanbod te vinden. Staat uw gewenste attractie er niet tussen? Laat het even weten en we kijken naar een passend alternatief.

Over ons

Fun for Events staat voor meedenken, ontzorgen, oog voor detail en betrouwbaarheid. Wij gebruiken hierbij ons uitgebreide en relevante netwerk.

Voor meer info over het bestellen van knuffels of attracties, bel of mail gerust!

Aanvraag Pluche Knuffels